<< 2024 Május >>
0102030405

- PÁZMÁNY SZABADEGYETEM JÁK ? ...
- GYEREKMAROSI ÖNKÉNTES TOBORZ...
- KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉS HANA...
- ,,AZ ISTEN NEM AZ ALKALMASOK...

PROGRAMOK

KATTÁRS
2013. Szeptember 20.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia júniusi döntése értelmében szeptember 20-22-n, Budapesten a Múzeumkertben rendezték meg a Katolikus Társadalmi Napokat.

A Váci Egyházmegyei Karitász gyerek programokkal vonult ki a rendezvényre.

A szeptember 20-án, péntek délutántól 22-én vasárnap délig tartó nagyszabású programsorozat tartalmas és szórakoztató programokat, igényes zenei koncerteket kínál mind a fiataloknak, mind a családos és felnőtt korosztály számára. A vidám együttlét mellett aktuális társadalmi problémákra, mindnyájunkat foglalkoztató kérdésekre kaphatunk válaszokat.

A rendezvényen a Váci Egyházmegyei Karitász is részt vett.

Gyermekfoglalkoztató sátrába várta a legkisebbeket. Pénteken KATTÁRS logo-t készíthettek az arra járó gyermekek: ragaszthattak, színezhettek, valamint arcfestés várta őket. Szombaton a Zebegényi Karitászcsoport önkénteseivel készíthettek remek kézműves ajándékokat és virágot is köthettek az érdeklődő gyermekek és szüleik.

A többi sátorból is többen meglátogattak bennünket, mert a jó „káposztás paszuly” illata odavonzotta az éhes gyomrokat.

Nagyon örültünk, hogy egyházi vezetőink közül is sokan megálltak előttünk, és Dalma asszony is „ elbeszélgetett” a legkisebbekkel.

Hálásan köszönjük a sok önkéntesnek a részvételét, akik az első hívó szóra jöttek - elfogadva meghívásunkat és fáradhatatlanul teljesítették vállalt szolgálatukat .

Mindent egybe vetve, nagyon jó ötletnek bizonyult ez a rendezvény, ami valószínűleg csak a kezdete volt egy sikeres sorozatnak.

A program itt

Dr. Veres András püspök a szervezéssel a Katolikus Vállalkozók Egyesületét (ÉRME) bízta meg. Ennek képviselői vállalták, hogy személyesen keresik fel a plébániákat és viszik ki a plakátokat, valamint egy levelet a helybeli vállalkozók részére. Az ÉRME képviselői egyházmegyénkben Dr. Beer Miklós megyéspüspök megbízólevelével keresik föl a plébániákat. A rendezvénysorozat plakátja, valamint a katolikus vállalkozóknak írt levél cikkünk mellékletéből is letölthető.

Csatolt dokumentumok:
01_kattars_plakatA4_03s.pdf
02_erme_kattar_plakat_A4_05s.pdf
ERME_Kereszteny_vallalkozoknak_level.pdf

A PDF dokumentumok megjelenítéséhez töltse le az ingyenes Adobe Readert azAdobe honlapjáról!