Programnaptár
<< 2024 Április >>
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Egyházmegyei hírek
- JÖVŐÁLLÓ HIVATÁSOK, SZEMÉLYR...
- A PORNOGRÁFIA GYERMEKEKRE GY...
- ZENESZERZÉS ÉS SAJTÓAPOSTOLK...
- AZ ISTEN SOKKAL JOBB, MINT A...


Egyházmegyei programok


Keressen minket Facebookon:



Váci Egyházmegyei Karitász
2600 Vác, Hattyú u. 1. - Tel.: +36 27 814 174 - E-mail: caritas@vaciegyhazmegye.hu

HÍREK

Hír beküldése: hirbekuldes@karitasz.vaciegyhazmegye.hu

Karitásztábor Zebegény
2019. Augusztus 14.

2019. július 29 és augusztus 3 között Zebegényi csoportunk is megvalósította sok gyermek vágyát, hiszen Nyíregyháza-sóstóhoz vitték őket táborozni. Izgalmas, és élménydús tábort tudhatnak a gyerkőcök maguk mögött.

2019. július 29 és augusztus 3 között Zebegényi csoportunk is megvalósította sok gyermek vágyát, hiszen Nyíregyháza-sóstóhoz vitték őket táborozni. Izgalmas, és élménydús tábort tudhatnak a gyerkőcök maguk mögött.

„Igyekeztünk olyan programokat, élményeket biztosítani gyermekeinknek, ami maradandó nyaralásként rögzül bizonyára mindenkiben. Megérkezésünk napján, hétfőn, felfedeztük a csodálatos környéket, belaktuk táborunkat, megbeszéltük a következő nap programjait, természetesen az időjárás függvényében. A keddi napon az élményfürdőbe mentünk át, hiszen a táborunk szomszédságában ott ágaskodtak azok a csúszdák, amikkel megérkezésünk óta szemeztek a gyerekek, és természetesen azonnal szerették volna azokat kipróbálni. Ebédre visszamentünk a Kis vakond táborunkba, majd délután folytattuk a strandolást. Amit lehetett bejártunk: csúszdák, hullámmedence, yakuzzik, sodrófolyosó, úszómedence, és természetesen azokat a tereket is, ahol vízi csatákat lehetett vívni. Szerdán a méltán híres állatparkban jártunk. Egyik ámulatból a másikba estek a csemeték! Fókashow, ócenárium (hihetetlen gazdag, színes állatvilággal: az ici-pici halaktól az óriási cápákig) és ritkaságba menő fehér tigris, fehér farkas és sorolhatnám az állatok sokaságát vég nélkül. Vacsora után a fényképen is látható játszótérre mentünk. A csütörtöki napon megismerkedtünk a Sóstó növény-, állatvilágával, valamint a gyönyörű település hírességeivel (Krúdy Gyula-író, Blaha Lujza- a nemzet csalogánya). Felkerestük kondi tereket, ahol a tanulók megmutathatták ügyességüket a szereken. A táborban természetesen lehetett focizni, csocsózni, asztali hokizni, pingpongozni.. Egyik este a tábor képzőművészével -aki a házak figuráit is rajzolta, festette-, vakondokat színezett a csoport minden tagja. A pénteki napon pedig újra strandoltunk, de ez alkalommal már a Sóstóban. Ennek is nagy sikere volt, csak az volt a baj, hogy táborunknak utolsó napját éltük már ekkor. Szomorúan hangoztatták a gyerekek, hogy ez az utolsó program hazautazásunk előtt. Másnap, szombaton újra nagyutazásba kezdtünk, de ekkor már az otthon irányába. Nagy élmény volt a tábor minden pillanata kicsiknek, nagyoknak! Úgy enyhítettünk szomorúságunkon, hogy úgy döntöttünk, jövőre újra elmegyünk! Akkor talán már a lego gyárba is bejutunk egy gyárlátogatásra! Tisztelettel és köszönettel Gellai Ildikó a tábor szevezője”


 

Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének!
<< Vissza

Katolikus Karitász országos adományvonala (500Ft/hívás)