Programnaptár
<< 2018 Február >>
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728


Egyházmegyei hírek
- A REFORMÁCIÓ ÚTJA: EGYÉRTELM...
- MÁRIA RÁDIÓ STÚDIÓÁLDÁS VÁCO...
- TÖBB ÖNKÉNTES BETEGLÁTOGATÓ ...
- HARMINC ÉVES JUBILEUMI ÜNNEP...


Egyházmegyei programok


Keressen minket Facebookon:Váci Egyházmegyei Karitász
2600 Vác, Hattyú u. 1. - Tel.: +36 27 814 174 - E-mail: caritas@vaciegyhazmegye.hu

HÍREK

Hír beküldése: hirbekuldes@karitasz.vaciegyhazmegye.hu

1% segítség
2017. Február 21.

Kérjük segítse munkánkat adója 1%-ának felajánlásával!


Kedves Karitász Támogatónk!

Szeretném megköszönni Önnek az elmúlt év áldozatos munkáját, azt a szeretetteljes gondoskodást, amellyel rászoruló embertársaink felé fordult, s elküldte hozzájuk Krisztus szeretetét támogatásán keresztül. Több tízezer idős, beteg ember, hajléktalan és krízis helyzetbe került család köszönheti Önnek is, hogy reményt kapott a bajban, segítő, baráti támogatást a gondterhes pillanatokban.

Hálát adok Önért és családjáért, akik lehetővé tették, hogy időt és energiát nem kímélve hétköznap és ünnepnapokon egyaránt gondoskodjon azokról, akik bajba jutottak, magányosak.

A Karitász csoportok már javában készülnek az új év feladataira, tervezik a programokat, feltérképezik a szükségleteket és lehetőségeket. Ahhoz, hogy a plébániai csoportok az elkövetkező időben is minél több emberen tudjanak segíteni, szükség van a Karitász országos és egyházmegyei központjainak támogatására is, akár anyagi, akár tárgyi adományok vagy képzések, programok szervezése formájában.

A következő hónapokban egy kis odafigyeléssel, tényleges anyagi ráfordítás nélkül is komoly segítséget adhatunk e háttérmunka megteremtéséhez.

Kérem, ne feledkezzen meg személyi jövedelemadója bevallásakor az 1+1%-os felajánlás lehetőségéről! A Karitász Támogató Alapítvány évről-évre fogadja a civil 1%-os felajánlásokat, amelyeket az egyházmegyei központoknak oszt szét, forrást biztosítva így a helyi segélyprogramok támogatásának is.

A Karitász saját magunk, szeretetünk odaajándékozása másoknak, most azonban másokat a támogatásra buzdítva is segíthetünk! Családtagjaink, ismerőseink figyelmének felhívásával újabb támogatásokat szerezhetünk a Karitász ügyének! Az anyagi háttér megteremtésének fontos és hasznos eszköze az
1%-ok felajánlása.

Kérem, terjessze közösségeiben, környezetében a Karitászt Támogató Alapítvány adószámát: 19666275-1-43, hogy minél többekhez juthassunk el az előttünk álló évben is.


Budapest, 2017. február 20.

Munkájára, életére és családjára Isten bőséges áldását kérve, szeretettel köszönti:


Écsy Gábor sk.
országos igazgató
Katolikus Karitász

Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerősének!
<< Vissza

Katolikus Karitász országos adományvonala (500Ft/hívás)